Afiliere


Noi facem Afiilieri doar cu siteurile care ne plac .
Cei care s-au affiliat cu noi au dreptul sa puna pe siteul lor priectele noastre , dar numai cu acordul meu.Sub video sa fie bannerul nostru cu un text care sa zica ca animeul a fost tradus de catre.... banerul...:D


Contact: ShiningSubs
Digg it StumbleUpon del.icio.us

2 comentarii:

Ne[o]x spunea...

Buna ziua.
Va trimit acest comentariu pentru a va aduca la cunostinta o invitatie (privata) pe care pagina dumneavoastra a primit-o datoria mai multor criterii.

Va rugam sa urmati acest link:
http://neoxfiles.com/inv/shining-subs.html

Urmand acest link o sa aflati ca aveti posibilitatea de a face bani si bine inteles a sa gasiti un mod prin care fisierele dumneavoastra sa nu mai fie sterse! Gata cu deadlink-urile.

De asemenea speram sa apreciati timpul depus ne noi si va asiguram ca acest comentariu nu a fost generat in mod automat!

Cu respect,
Labici Danut

nicu spunea...

Salut! Am si eu un site anime insa este abea la inceput si nu am o echipa... eu traduc momentan episoade anime/filme anime/ova/episoade speciale/manga etc cand am timp.
Site-ul meu este: http://animesage.ucoz.ro si vreau sa ma afiliez cu voi!
Nu stiu daca voi posta episoade traduse de voi, vreau sa fac aceasta afiliere doar de dragul prieteniei, insa daca voi fi nevoit sau o voi face atunci ma angajez sa fac dupa cum ati spus mai sus...

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2010 Shining Subs
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint